On over The years
 
الرئيسيةالبوابةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الكفته الى على الفحم

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mohamed karam



المساهمات : 29
تاريخ التسجيل : 13/05/2008

مُساهمةموضوع: الكفته الى على الفحم   الأحد أبريل 12, 2009 5:35 am

فى طريقتين للكفته دى
الاولى بتتشوى على الفحم
الثانيه بتتعمل فى صنيه وفى الاخر بنحط فيها فحمه مولعه بتدينا نفس الطعم.
والتتبيله واحدة
******************************************
المكونات::
لحم مفروم+ملح+فلفل اسود+ فلفل رومى اخضر معصور قليل+بهارات لحمه+بصل مفرى ناعم جدا او عصير بصل +شوية خل صغيرين+بهارات لحمه
الطريقه:::::::::::
يعجن الكل مع بعضة مع وزن الملح والبهارات على طعم الكفته عشان ميطلعش زيادة ولا حاجه
بعد كدة يشوى على الفحم او يوضع فى صنيه وشوية زيت ويقلى على الطريقه الثانية
ملحوظه ::: يمكن الاستغناء عن الفلفل الرومى المفرى ..حسب الطلب
***********************************************
طريقه عمل الطحينه موجود فى موضوع الكبدة السابق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
الكفته الى على الفحم
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى رجال الأعمال  :: الفئة الأولى :: ::: وزارة الترفيه :::-
انتقل الى: