نفسك تعمل شاورمه فى البيت حتى .. اقولك على الحل
شوف يا الى شايف الموضوع دة دلوقتى
هتروح للجزار وتقوله عاي لحمه مقطعة شاورمه ... او اشترى انت اللحمه وقطعها شرائح رفيعه اوى
بعد كده .. اسلقها 3/4 سلق
بعد كدة تحط اللحمه المقطعه دى فى بوله يعنى وعاء يعنى .. وتحط فوقيها .. خل+لمون+ملح+فلفل اسود+بهارات لحمه+قليل طحينه بيضاء +قليل جدا جنزبيل+نص زبادى+شطه... ويخلط الجميع مع بعضه ويترك لمدة 3 ساعات فى الثلاجه ... كدة اللحمه اتبلت
**** بعد كدة تجيب طاسه وفيها زيت مقدوح وتحط فيها بصل مفرى او مبشور ويقلب حتى يبقى لونه دهبى وبعد كدة تحط فوقه فلفل اخضر رومى مقطع شرائح.. ونص طمطمايه متخرط زى السلطه ويقلب الجميع ويوضع عليه شوية توابل على زوقك بعد كدة تحط اللحمه المتبله فوق الجميع وتقعد تقلب حتى يستوى ... ودوق وقولى ...
يخصم ساندوتش ليا .. رسوم ادارية للموقع وصاحب الموضوع ... وحط فى عيش فينو وروق يا زائر المنتدى