Admin Admin
المساهمات : 72 تاريخ التسجيل : 27/04/2008
| موضوع: توابل محترمه الجمعة فبراير 05, 2010 7:07 am | |
| - كسبرة ناشفة - قرنفل - قرفة ( يمكن الاستغناء عنها ) - كبابه صيني - زعتر - حبهان - كمون - ورق لورو - جوز الطيب - فلفل أسود
************** تتبيلات مختلفه للفراخ المشويه 1---ثوم مفروم+لبن رايب+ملح+فلفل+كركم 2---بصل+سماق+عسل اسود+صلصه+ملح+فلفل 3---زيت+ملح+فلفل+ك***ه+حبهان+كمون+قرفه 4---نعناع اخضر+ك***ه خ+عصير ليمون+زبادي+ملح+فلفل رومي احمر 5---صلصه+زعتر+ملح+فلفل+قليل من العسل او صويا صوص حلوه جميع الوصفات تخلط في الخلاط والمقادير حسب الرغبه وحسب كميه الفراخ ممكن تتبل بها الفراخ الكامله او القطع مثل شيش الطاووق وبع ذلك تشوى اما في طاسه اذا كانت قطع او بالفرن لو كامله. وتتبل فبلها بيوم.
| |
|