الاسكالوب : هو لحم بتلو شرائح متبل ... يغمس فى البيض المضروب ثم البقسماط البودرة والدقيق ثم يقلى فى الزيت
الفراخ البانيه: هى هى نفس طريقه الاسكالوب لكن بلحم صدور الفراخ المتبل
تتبيلة الكل : نجيب اللحم البتلو او صدور الفراخ... ونتبلها بالطريقة دى ... يوضع اللحم او صدور الفراخ الشرائح فى بوله ويوضع فوقها عصير بصل + فلفل اسود+ قليل عصير فلفل اخضر رومى + قليل ثوم مفرى+خل+ بهارات لحم+ قليل صوص +ورقة لورى+نص مرقة ماجى وليس فاين فودز
ويدمج ويخلط الكل مع بعضه لمدة ساعتين حتى يتشبع التتبيله بعد كدة توضع شريحه شريحة فى البيض ثم البقسماط ثم الدفيق ويقلى فى الزيت
بس خلاص...